Descripció

Carles Jordana Madero, un experimentat advocat en dret civil, troba la seva major motivació en ajudar els seus clients a resoldre els seus problemes legals i experimentar la seva felicitat quan aconsegueixen una solució. El seu compromís rau en l’ajuda a aquells que necessiten suport legal i utilitza la seva professionalitat per superar les barreres que poden no ser evidents per a tothom.

Recorda amb afecte casos en què ha pogut ajudar persones en situacions difícils. Aquestes experiències li proporcionen una gran satisfacció perquè pot aportar solucions amb les seves habilitats i coneixements legals. Li preocupa que no tothom tingui accés als recursos legals que ell pot proporcionar mitjançant la seva professió d’advocat, i considera que és una responsabilitat seu fer-ho.

Carles Jordana es dedica a la negociació i creu que és important abordar els problemes amb un enfocament de resolució de conflictes. Va aprendre a desenvolupar aquesta habilitat treballant amb Antoni Riberaygua, qui considera un mestre en la negociació. Jordana també destaca la importància de mantenir la serietat i el rigor en els casos legals i de representar els clients amb professionalitat en judicis. Tot i la seva dedicació a la feina, Carles Jordana manté l’equilibri entre la professió i la vida personal.

El seu reportatge al llibre Advocats d'Andorra