Descripció

Salvador Capdevila no aspirava a ser advocat quan era petit, el seu somni era ser metge per poder ajudar les persones. Tot i això, alguna cosa en l’àmbit legal el va atreure, i eventualment va estudiar Dret per convertir-se en un respectat advocat. L’advocacia no només es va convertir en la seva professió, sinó també en un dels pilars de la seva vida. Està tan immers en el camp legal que els seus llibres destacats tracten sobre normatives i pautes a seguir.

Veu l’advocacia com un servei i s’esforça a ajudar les persones de la millor manera possible. Considera que el 80% dels casos es guanyen si es té la raó, i l’advocat pot fer la diferència en la resta. A més, valora la importància del Col·legi d’Advocats i el seu paper en la millora dels drets dels ciutadans en l’àmbit de la justícia.

Capdevila també destaca el seu compromís amb la família i la importància d’equilibrar la seva vida personal i professional. Malgrat les demandes de la seva professió, ha establert límits en el seu horari laboral per gaudir de la seva família. La seva esposa, que és procuradora i treballa en el mateix camp, comprèn el seu compromís amb la professió.

En resum, Salvador Capdevila es va convertir en advocat seguint la seva passió per ajudar les persones, i considera que l’advocacia és la seva vocació. Manté un fort compromís amb la seva família i valora el paper del Col·legi d’Advocats en la millora del sistema de justícia.

El seu reportatge al llibre Advocats d'Andorra