Descripció

Des de petita, aspirava a ser advocada, influenciada per les converses amb l’advocat familiar i la fascinació pel dret i la psicologia. Després de completar els estudis en Dret i treballar al bufet Mora Ortega, inicialment centrada en casos penals, s’ha expandit cap a l’àmbit civil.

Amb experiència en casos complexos, com defensar un jove amb una vida delictiva o enfrontar-se a xarxes organitzades, Thaïs destaca la importància de la dedicació i motivació per guanyar casos difícils. En l’àmbit del dret de la família, posa èmfasi en la protecció de l’interès del menor. Amb una preocupació per la imatge del col·lectiu d’advocats, destaca les dificultats derivades del deteriorament de l’administració de justícia.

Tot i mantenir-se enfocada com a advocada, no contempla actualment involucrar-se en la política. La seva actitud constant d’aprendre es reflecteix en diverses formacions i participacions en comissions de drets. Thaïs Vinyes busca continuar amb la seva dedicació professional i potser combinar-la amb una tasca empresarial en el futur.

 

El seu reportatge al llibre Advocats d'Andorra